Club de lectura: Terror a la xarxa

img_server.aspx

A 2n d’ESO, què n’opinem:

(Maria, Matthew, Mariona i Nizar)

Nosaltres recomanem aquest llibre, perquè és molt interessant, intrigant i misteriós. Per nosaltres és intrigant i misteriós, perquè en uns dels capítols surt que el germà de la Nerea desapareix, i l’últim que va fer el germà va ser agregar l’Ombra a la llista d’amics.

(Marc, Òscar, Clàudia, Eudald)

Nosaltres hem llegit aquest llibre anomenat ‘TERROR A LA XARXA’ que com bé indica el seu nom, tracta dels perills que hi poden haver a Internet, lloc on tots els adolescents estan connectats les 24 hores del dia. Aquest títol forma part d’una trilogia, i és el primer volum. Tracta sobre una noia que segresten el seu germà, després d’agregar un tal ‘Ombra’. Llavors ella i un nen que es feia dir ‘El nen de l’habitació’ hauran de resoldre aquest misteri.

(Angie, Carla Pedraza, Ana i Laura Fernández)

A nosaltres aquest llibre ens ha semblat intrigant i misteriós. Recomanem aquest llibre a les persones que els agradin els llibres de misteri, intrigants. És fàcil d’entendre i el recomanem a aquelles persones que els agradi llegir. Amb aquest llibre hem après que no hem de parlar amb cap desconegut en persona ni a les xarxes socials i que hem d’anar molt en compte amb aquestes xarxes.

(Jan, Noelia, Iago i Lorena)

És un llibre que t’ensenya a veure com poden arribar a ser de perilloses les xarxes socials. També t’ensenya el que pot fer una germana pel seu germà, encara que li pugui costar la vida. També mostra com les xarxes socials poden ser útils per buscar informació i intentar solucionar el problema. És un llibre molt misteriós i que t’enganxa quan comences a llegir-lo.

(Joel, Jordi, Iker i Carla Pérez)

Aquest llibre en ha agradat perquè et deixa amb intriga i en algun cas era bastant divertit. Aquest llibre ens ha ensenyat a no parlar amb desconeguts i a no fer bestieses amb les xarxes socials. Recomanem aquest llibre a aquelles persones que els agradi llegir i les històries d’adolescents.

(Blanca, Júlia Pablos, Yolanda, Víctor)

Nosaltres recomanem aquest llibre perquè és molt intrigant, interessant i misteriós. També el recomanem a les persones que els agradi el misteri. Amb aquest llibre hem après que no hem d’utilitzar tant les xarxes socials perquè poden ser perilloses i, sobretot, no hem d’agregar  persones desconegudes.

(Miquel, Imane, Queralt, Izan)

Us recomanem aquest llibre perquè enganxa molt i és molt intrigant perquè mai t’acaba d’explicar el que passa fins que arriba al final inesperat. Bé, no explicarem més que sinó no tindrà gràcia, però tots us recomanem molt aquest llibre si us agraden els llibres d’intriga.

A nosaltres ens ha agradat molt aquest llibre perquè és molt intrigant i reflecteix la realitat d’alguns adolescents d’aquest món.

Aquest llibre ens ha agradat molt perquè és molt intrigant I tens ganes de seguir llegint per saber què passa.

El llibre aporta una certa intriga al lector, cosa que et fa voler seguir llegint-lo, per saber què passarà. És molt interessant i divertit. El final ha estat un dels més impactants.

És un llibre de suspens I intrigant, però molt entretingut. Hem gaudit molt llegint aquest llibre.

És un llibre molt addictiu, interessant i intrigant fins al final. El recomanem a tots els públics.

Aquest llibre ens ha semblat molt interessant, intrigant I misteriós. Té una trama que et fa llegir capítol per capítol I també et fa veure els perills que tenen les xarxes socials. Per últim aquest llibre el resumim “intriga des del començament fins al final”.

Ens ha agradat molt, té molta intriga, reflecteix la realitat, el jovent d’avui en dia està envaït per la tecnologia. Aquest llibre ens ensenya una reflexió sobre el que podria causar un mal ús de la tecnologia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s