Club de lectura: Camí a Anantapur

119429_Cub_Cami-Anantapur-e1505742925367

RECOMANAT PEL GRUP: Clàudia Soler, Jordi Font, Júlia Gallén i Lluís Adan.

Camí a Anantapurés una narració d’aventures molt interessants d’un jove que no té gens clar el seu futur. En la seva escapada a l’Índia, narra certes situacions que fan reflexionar al lector sobre les dificultats i injustícies que algunes persones han de superar per seguir amb el seu dia a dia. Et dona lliçons d’aprenentatge per transmetre’t més coneixement. És un llibre recomanable per aquelles persones que viuen centrades en la seva existència.

RECOMANAT PEL GRUP:  Pau Turu, Dayana, Maria, Maika Domenec.

Pau: Jo el recomano ja que encara que sigui difícil d’entendre és un llibre amb una aventura impressionant.

Dayana: Jo no el recomano perquè np l’he trobat sentit. És una història difícil d’entendre.

Maria: No m’ha agradat molt, però per una part està bé.

Maika: Jo el recomano perquè el Pau Passava experiències sorprenents.

 

RECOMANAT PEL GRUP: Sira Sant, Marc Garcia, Hugo Barea i Pol Socias.Camí a Anantapurés una narració en primera persona que relata l’evolució d’un noi tarragoní, el Pau, durant el viatge que fa a l’Índia amb el seu oncle Santi.

En un principi en Pau, com tanta gent, viu desorientat, centrat en la seva pròpia existència i en tot el que té a la vora, però amb aquest viatge la seva vida dona un canvi radical de 360 graus; comença a canviar la seva manera de veure la vida, a comprendre el món de la cooperació internacional i el paper que pot tenir ell dins del mateix.

Aquest relat ens ha agradat molt ja que passen coses molt interessants, t’aporta molts valors i et dones compte de quin és el significat de la vida.

 

RECOMANAT PEL GRUP: Marc Guerra, Oriol Esteve, Minerva Vicén i Biel ExpósitoRecomanem aquest llibre perquè… parla sobre l’estat econòmic de un altre lloc com es l’Índia, En Pau viu històries molt apassionants, és bastant recomanable per què et farà pensar sobre la sort que has tingut en viure en un país que no és pobre i que hi ha bona sanitat.

 

RECOMANAT PEL GRUP: Janina Vergara, Lluc Font, Joel López i Àlex Cazacu.

Ens ha agradat molt aquest llibre ja que és molt interessant, dinàmic i aventurer. També ens ha agradat molt ja que l’Índia és un lloc molt interressant i amb moltes coses que explorar.

Una de les parts de la història que ens ha gradat més ha sigut quan en Pau, la Rosa i l’oncle van a la població de Kalyabdurg a l’hospital a cuidar i ajudar aquelles persones que ho necessitaven. Ens ha agradat molt ja que pensem que és bo saber el que passa arreu del món i les malalties que tenen tota aquella gent de l’Índia.

Una altra part que ens ha agradat ha sigut quan el Pau acaba decidint tornar a l’Índia una altre cop, ja que pensem que és una bona obra per part d’ell i que ha canviat molt des del principi de la història.

RECOMANAT PEL GRUP: Marc Martínez, Maria Moya, Ivana, i Júlia Prat.

Recomanen aquest llibre ja que és molt indicat per a una edat adolescent, i et fa veure coses que no podries veure en un dia normal, aquelles coses que ningú en parla. Una cosa que ens ha agradat molt, és que el protagonista és un personatge rodó, es a dir, que canvia de idees durant el llibre, aixó ho fa més realista. Hi ha coses que sorprenen molt. Per això i molt més el recomanem.

 

RECOMANAT PEL GRUP:  Xavi, Ivan, Pol i Guillem.

Recomanem aquest llibre perquè he vist com un nen que no pensa en els altres pasa a l’altre extrem, pensant en els altres només fent un viatge a l’Índia, un país extraordinari.

També ens ha agradat saber la cultura Índia, ja que és molt diferent a la nostra. També ens ha agradat com la gent es conforma amb el que té que és molt poc ja que no tenen una bona vida. I si el llegiu n’estic ben segur que canviareu la vostra manera de pensar.

 

RECOMANAT PEL GRUP: Elisabet Tarragó, Roc Esmerats, Erik Reyes i Paula Gil.

“Camí a Anantapur” és un llibre sobre en Pau, un noi que va de viatge amb el seu oncle Santiago a Anantapur, a l’Índia, on farà d’ajudant a la Fundació Vicenç Ferrer, que ajuda la gent necessitada d’allà. Ens ha agradat perquè transmet molts valors, com ara l’empatia d’ajudar a la gent necessitada, i ens explica des de dins de la fundació com treballen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s