Club de lectura: Interrail

 

 

 

 

 

 

RECOMANACIÓ DEL GRUP: Olga Valentín, Roc MarcÉ, Bernat Soler, Pol del Moral, Nerea Toro.

Durant aquest estiu, hem estat llegint un llibre, l’Interrail. Un llibre sobre les aventures de cinc amics que viatgen arreu d’Europa.

El viatge prometia, però en l’últim moment l’Aura rep un correu que pot fer canviar tots els seus plans. L’argument del llibre gira al voltant de la relació que tenen aquests cinc amics: la Loreto, en Koji, en Dave, l´Aura (la que relata la història en primera persona) i un personatge que ho farà canviar tot.

Recomanem aquest llibre a un públic adolescent, ja que la relació que tenen entre els personatges és molt real i identificativa. També hi trobem moltes dades i fets del passat sobre la història de la ciutat en la que es troben, a més a més de resums o fragments de pel·lícules i llibres.

 

RECOMANACIÓ DEL GRUP: Laia camanyes, Eden Olivet, Júlia Frade i Mar Pumares.

Nosaltres recomanaríem aquest llibre a persones que busquin una història entretinguda, divertida i plena d’experiències que viuen un grup d’adolescents arreu d’Europa.

La història és narrada des del punt de vista de l’Aura, una adolescent que escriu un diari sobre les seves aventures en un Interrail per l’est d’Europa amb els seus amics.

Al llarg del llibre anem descobrint el més profund dels personatges alhora que ens endinsem en la història cultural de l’Europa durant la Segona Guerra Mundial.

En conclusió, ens ha agradat aquest llibre perquè a més a més de ser adient per la nostra edat, ens explica la vida dels personatges amb un rerefons cultural.

 

RECOMANACIÓ DEL GRUP: Alba, Marçal. Àlex S. i Joel.

Nosaltres recomanaríem aquest llibre sobretot als joves de la nostra edat o més grans perquè té un contingut molt animat i vivaç ja que no és una història per nens, més aviat és molt enrevessada. També és recomanable per a gent viatgera perquè es van introduint conceptes i localitzacions històriques.

Una cosa a destacar és l’originalitat de l’autor a l’hora d’escriure el llibre. Els personatges representen diferents cultures i ètnies del món.

En resum, un llibre molt interessant i molt bo per distreure’s una estona a les tardes d’estiu.

 

RECOMANACIÓ DEL GRUP: Neus Fernández, Pau Colomés, Eric Gómez i Oriol Socias.

Aquest estiu ens hem llegit Interrail, un llibre escrit per Francesc Miralles que ha guanyat el premi Columna Jove. És un relat que narra l’aventura que viuen un grup d’amics viatjant per diferents països d’Europa de l’Est.

Pensem que els personatges estan molt aconseguits perquè són molt propers a nosaltres i tot i tenir cadascú una història diferent i venir de diferents cultures s’entenen molt bé. Aquest llibre ens ha incitat a emprendre noves aventures amb amics i conèixer món.

 

RECOMANACIÓ DEL GRUP: Cristina Alfaro, Laia Buisan, Pau Gabarró, Montse Massagué, Silke Ramos.

Durant aquest estiu hem llegit un llibre que recomanem un munt. En aquest viatge pel món de la lectura hem conegut a l’Aura i els seus quatre extraordinaris amics durant un viatge per l’est d’Europa. Recomanem aquest llibre perquè ens ensenya a establir una amistat a partir d’un llarg recorregut i ser flexible amb les diferents cultures amb les que ens trobem.

El llibre en si és una barreja d’emocions amb parts, moments i personatges divertits, melàncolics, filòsofics, dramàtics i molt interessants, amb final tancat i bo segons la nostra opinió.

Recomanem aquest llibre sobretot a persones interessades a viatjar, joves i lectors habituals i curiosos.

 

RECOMANACIÓ DEL GRUP: Júlia  Martínez, Marta Amorós, Xavi Hidalgo.

Principalment, nosaltres recomanarÍem el llibre Interrail sobretot a tota aquella gent que li agrada disfrutar de l’estiu i de passar moments inoblidables amb els amics. Per una banda, ens ha agradat molt perquè reflecteix molt bé els sentiments i pensaments de la majoria d’adolescents. D’altra banda, ens agradaria realitzar unes vacances tan divertides com aquestes.

Els nostres personatges preferits han sigut: l’Aura, la protagonista i en Dave, el seu amic irlandès, perquè empatitzem amb les seves experiències viscudes durant tot aquest llarg viatge en tren.

Per aquests motius, recomanaríem aquest llibre.

 

RECOMANACIÓ DEL GRUP: Paula de la Cruz. Andrea Campos, Marcel Ros i Laura Martín.

Aquesta història va adreçada als adolescents ja que es poden sentir identificats amb qualsevol dels seus protagonistes, per exemple l’Aura.

Hi ha una gran varietat de caràcters i personalitats que aconsegueixen mostrar-nos les diferents facetes de l’època adolescent.

La temàtica és molt variada ja que podem trobar aventura, història, amor i sobretot amistat.

Aquest llibre és molt adequat per llegir sobretot en l’ estació d’estiu ja que la pròpia història està ambientada en aquests mesos de l’any.

 

RECOMANACIÓ DEL GRUP: Mariona Castillo, Anna Berenguer, Nayara Prieto i Andrea Soriano.

Nosaltres voldríem recomanar aquest llibre perquè ens agrada el desenvolupament de la història ja que passen fets en els quals ens podriem sentir identificats com adolescents. Al llarg de la história, hi ha moments de tensió, d’amor, de diversió i d’estrès, cosa que fa que vulguis seguir llegint la história.

El personatge que ens ha cridat més l’atenció ha sigut en Dave ja que és un irlandès encantador però tímid, amb aficions ben particulars, predilecció per les rareses i que amaga un gran secret.

I per aquests motius us recomanem aquest llibre. Us animem a llegir-lo!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s