2 pensaments sobre “Opino

 1. La música del vent
  L’esclavitud dels nens a l’Índia, és el que Jordi Sierra i Fabra, l’autor del llibre, ens relata en el llibre de l’editorial columna jove.
  Trobo que el tema del que tracta aquest llibre és molt interessant, ja que ens explica la situació dels nens a l’Índia i crec que aquesta situació és lamentable i s’hauria de trobar una solució per a l’esclavitud.
  Recomano aquest llibre a totes aquelles persones que s’interessin per les coses importants com aquestes, a aquells joves que es queixen de que els seus pares no els hi compren el que volen quan ho demanen, crec que el llegir aquest llibre els hi obriria els ulls i llavors no es queixarien tant de les coses que no els hi compren, que encara i això tenen més que aquests nens.
  Minerva Tabares Garcia.

 2. Miquel diu:

  Jo la biblioteca personalment no l’utilitxo massa, l’utlitzava molt quan era més petit quan feia primer i segon d’ESO, en aquelles èpoques hi anava molt quedavem amb els amics per fer-hi deures o estudiar i ens hi passavem molta estona. Ara no l’utilitzo tant potser hi vaig un o dos cops cada tres o dos mesos i mig, nomès hi vaig per fer treballs però a estudiar vaig a casa. Crec que la biblioteca conjunt amb la medieteca és un bon lloc per anar-hi ja que hi ha molta diversitat de llibres per llegir i triar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s