Club de lectura

Selfies al Cementiri, un llibre que tracta d’una aventura de fantasia que té com a protagonista un jove adolescent que ha mort i és un esperit. També és un llibre que et pot fer reflexionar en la vida després de la mort. Si t’agraden els llibres d’història romàntica i de fantasia, aquest és per a tu. 
 
Els Dinamos


Nosaltres creiem que si t’agraden les històries relacionades amb allò que és paranormal, com els esperits, i la por (entre cometes), pensem que pot ser el teu llibre ideal ja que apareixen éssers paranormals i és un llibre molt entretingut ple d’aventures interessants i misterioses. No  parlarem més del llibre perquè sinó no us el comprareu!
 
Els aventurers


Xarxes socials, tecnologies actuals, morts però que estan vius, ciutats nòrdiques i fredes, accidents, malentesos, encobriments, assassinats, morts, cementiris, amor odi, però sobretot fantasmes, molts fantasmes. Sembla un llibre fet a mida pel jovent d’avui en dia. 
 
Els quatre gats
 
 
Val la pena llegir aquest llibre perquè crec que surt de la realitat, a més té molta creativitat i tracta temes com la mort i l’amor, en els quals el lector pot sentir-se identificat. Un punt extra és que el públic d’aquesta novel·la és molt ampli. 
 
Vius Virtuals


Selfies al cementiri és un llibre que narra una història fictícia d’uns adolescents. Amb aquest novel·la pots enriquir el teu vocabulari, ja que conté una gran varietat de paraules complexes. Et pot agradar si ets un fanàtic de la mort i de les coses paranormals, ja que et fa veure la mort d’una manera que pot ser interessant i pot fer-te pensar. Anima’t a llegir-lo!

Gials

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s